Apteekkikosmetiikka


Avène

Hoitava Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Avène-tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan terveyslähdeveteen. Avène-tuotteet ovat hypoallergeenisia ja kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa testattuja. Avène-terveyslähdevesi on bakteriologisesti puhdasta ja sen ph-arvo on 7,5 eli lähes neutraali. Vesi sisältää luonnostaan runsaasti ihoa rauhoittavia ja suojaavia silikaatteja sekä muita hiven- ja kivennäisaineita.

Avène-sarjasta löytyy erikoishoitotuotteita mm. erittäin herkälle, erittäin kuivalle, rasvaiselle ongelmaiholle sekä couperosa-iholle. Sarjassa on laaja valikoima myös normaalin ihon hoitoon.


Vichy

Vichy-ihonhoitotuotteet pyrkivät ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon pinnan kuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista kudoksiin. Vichy noudattaa eettisiä toimintatapoja, jotka takaavat tuotteiden turvallisuuden. Lähdevettä sisältävät Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki huokosia. Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja ne on testattu myös herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa.


Louis Widmer

Louis Widmer -ihonhoitotuotteet perustuvat uusimpaan dermatologiseen tietämykseen ja tunnusomaista tuotteille on niiden optimaalinen vaikutus ja siedettavyys. Tuotteet valmistetaan ja kehitellään Louis Widmerin omissa laboratorioissa tiiviissä yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa.


ACO

Ruotsalainen ihonhoitosarja ACO sisältää tuotteita sekä iho-ongelmiin että kauneudenhoitoon. Siksi ACO:n valikoima sisältää sekä lääkevalmisteita että ihonhoitotuotteita. Tuotekategoriat voidaan jakaa viiteen ryhmään: akne, kasvot, intiimihygienia, suun ja hampaiden hoito sekä aurinkotuotteet.


Eucerin

Eucerin sisältää sekä kasvojenhoitotuotteita että perusvoiteita, pesutuotteita ja muita henkilökohtaisen hygienian tuotteita. Kaikki Eucerin-tuotteet on testattu kliinisesti, ja erikoisalueena ovatkin herkän ja hyvin herkän ihon hoitotuotteet. Sarjassa on sekä hajustamattomia että miedosti hajustettuja tuotteita. Suomessa Eucerin on hyvin edustettuna mm. erityyppisille ihoille tarkoitetuilla kasvojenhoitotuotteilla ja pesutuotteilla. Aurinkotuotteissa se on markkinajohtaja. Viime vuosina on panostettu myös perusvoiteiden kehittämiseen.


La Roche-Posay

Ranskalainen rauhoittavaan ja antioksidanttiseen La Roche-Posay –lähdeveteen pohjautuva ihonhoitosarja. Lähdeveden ainutlaatuisuus, tehokkuus ja siedettävyys erottavat tuotemerkin muista ja sarja sopii erityisesti herkkäihoisten kuluttajien tarpeisiin.

Sarjan tuotteiden koostumukset on tutkittu varmistamaan sekä siedettävyys että turvallisuus.  La Roche-Posay tuotemerkin turvallisuudesta ja luotettavuudesta kertoo myös se, että tuotemerkkiä suosittelee maailmanlaajuisesti yli 25 000 ihotautilääkäriä niin naisille, miehille kuin lapsille.